infiintare-firma-noua

5 motive pentru a-ți infiinta o firma și a începe propria afacere

Daca ideea de libertate de a-ti administra propriul timp si de a face exact activitatile pe care ti le doresti in fiecare zi, te incanta, atunci trebuie sa ai propria afacere. Statisticile arata ca foarte multi oameni se gandesc ca intr-un viitor apropiat sau indepartat vor avea propria afacere, insa putini sunt cei care iau atitudine si demareaza procesul de a-si infiinta o firma noua.

Din fericire, intregul proces este din ce in ce mai simplu iar informatiile legate de SRL, PFA, sediu social si toate cheltuielile unui business sunt la indemana oricui.

Iata, asadar, 5 motive pentru a infiinta o firma noua si a-ti incepe propria afacere:

1. Iti pemite sa iti pui propriile idei in practica. Daca ai unele idei pe care trebuie sa le vezi materializate, o firma este cea mai buna solutie in acest sens. Vei putea sa iti construiesti propriul plan de afacere si sa te asiguri ca te poate ajuta sa iti duci la bun sfarsit dorintele.

2. Iti da libertatea sa iti organizezi timpul asa cum vrei tu. Cel mai mare avantaj al unei firme este faptul ca iti da libertatea sa iti organizezi timpul exact asa cum iti doresti. Practic, te poti trezi la 12 si te poti culca la 3 noaptea, iar programul de lucru poate sa fie organizat in functie de multe alte aspecte.

3. Ai mai mult timp pentru familie. Foarte multi oameni de afaceri considera ca aceasta afirmatie nu este tocmai una corecta, in conditiile in care muncesti mult mai mult daca ai propria afacere decat daca lucrezi pentru cineva. Totusi, daca esti foarte bine organizat poti avea mult mai mult timp pentru cei din jurul tau.

4. Ai satisfactia de a construi ceva. Afacerea nu va fi un succes de la inceput, insa daca perseverezi vei ajunge sa ai si succes. Satisfactia pe care o obtii in momentul in care business-ul tau are succes este una uriasa si este mult mai complexa decat cea financiara.

5. Poti castiga independenta financiara. Evident, independenta financiara este ceea ce cauta majoritatea oamenilor care isi incep o afacere. Cu multa munca, aceasta poate sa fie obtinuta intr-un timp relativ scurt.

Este adevarat ca nu este usor sa ai propria afacere. De-a lungul procesului de a-ti infiinta o firma apar o multime de piedici si foarte multi se lovesc de ele, renuntand la idee. Secretul businessului de succes este sa nu renunti si sa schimbi ceea ce ai gresit. In felul acesta rezultatele vor fi cele pe care ti le doresti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *